Voor de periode van september '22 t/m februari '23 (bij benadering) zijn wij op zoek naar een stagiair met een opleiding in de richting van Toerisme, Events, Communicatie en/of Media.

Over Energy Incentives & Events
Wij organiseren grote en kleine incentives en evenementen in zowel binnen- als buitenland. Wij willen de reis of het evenement voor onze klanten zo mooi en onvergetelijk mogelijk maken en daarom trekken wij alles uit de kast om elke keer weer een perfect voorstel op maat te maken. Ons team houdt van reizen, is creatief, werkt hard en weet ook volop te genieten van wat we dagelijks doen!

Functieomschrijving
Je dag begint met een kop thee of koffie. We bespreken eerst de lopende projecten: wil deze klant nou liever naar Zuid-Afrika, of toch naar Tokyo? En die andere klant: hebben we al een programma klaar op Mallorca, of gaan we een event in Nederland voor ze organiseren? Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan en elke dag is hier weer anders!

Je zal veel meehelpen met het uitwerken van voorstellen (dus PowerPoint kennis is een absolute must have), maar ook administratieve klusjes horen erbij (nauwkeurigheid is dus ook een absolute vereiste).
Daarnaast willen we ook graag dat je meewerkt aan de marketing en communicatie activiteiten: social media, website, nieuwsbrieven en direct mailingen: er is genoeg te doen!

Deze stage is perfect als je een passie hebt voor reizen, organiseren en communiceren. Als je na je studie verder wilt in de evenementen, marketing of toerisme sector dan krijg je bij ons de ervaring die je nodig hebt!

Soort stage
Het betreft hier een meewerkstage. We verwachten dat je minimaal 4 dagen in de week kunt meewerken binnen het bedrijf.

Jouw profiel

  • Full of energy!
  • Een echte planner en organisator
  • Stressbestendig en nauwkeurig
  • Communicatief en zelfstandig
  • Representatief en proactief
  • Goede beheersing Engelse taal
  • Beheersing MS Office (Word, Excel, Powerpoint)

Contactgegevens
Geïnteresseerd? Stuur ons dan zo snel mogelijk je motivatie en C.V.!

Contactpersoon: Reinoud Meijerman
Postadres: Dorpsstraat 6
Bezoekadres: idem
Postcode en plaats: 3451 BK Vleuten
Telefoonnummer: 0346-567707                   
E-mailadres: info@energy-incentives.nl