WELKOM

Welkom bij de Telecombinatie Platinum Club,
de meest exclusieve club in telecomland!

NIEUWS

 • Puntentelling en eerste tussenstand tweede periode bekend!

  De tweede periode van de Platinum Club is aangebroken! Jouw persoonlijke pagina is geupdate met de nieuwe puntentelling én een tussenstand van waar je nu staat. Ideaal: Zo zie je in één oogopslag waar je grootste kansen liggen om die felbegeerde plek in de club te veroveren. De tweede periode duurt vier maanden, van juni […]
  Meer lezen

DE PLATINUM CLUB

Wat is de Platinum Club?

De Telecombinatie Platinum Club is een club voor de allerbeste Telecombinatie-dealers. Je bent niet zomaar lid van deze exclusieve club. Je kunt lidmaatschap verdienen, als beloning voor groei en loyaliteit.

We doen het samen. Door onze krachten en onze kennis gezamenlijk in te zetten, bereiken we zoveel meer en zijn we onze concurrenten een stap voor.

Wat heeft de Platinum Club je te bieden?

De Platinum Clubleden verdienen een passende beloning voor hun onderscheidende prestaties en loyaliteit. Wat we daarbij precies in petto hebben, houden we nog even geheim, maar het zijn altijd beloningen die een meerwaarde hebben. Die iets toevoegen aan je kennis, je vaardigheden of je team en waar vaak ook een fun- of een wowfactor aan verbonden is. En niet alleen jij als eigenaar, ook je medewerkers zullen meedelen in het succes!

Twee events willen we er alvast uitlichten:

 1. Het Platinum Club EVENT. De dealers die zich in de eerste periode (van maart t/m mei) kwalificeren voor de club, worden uitgenodigd voor een zeer bijzonder en exclusief evenement. Dit event vindt plaats op dinsdag 23 juni 2015.
 2. De Platinum Club SUPERTRIP. De dealers die over heel 2015 gemiddeld het beste scoren, worden uitgenodigd voor een unieke en onvergetelijke reis. Een trip die zo spectaculair belooft te worden dat er nog jaren over nagepraat wordt!

LEDEN

Wie kunnen lid worden van de Platinum Club?

Op dit moment kunnen alleen de consumer retail dealers deelnemen. Binnen die groep maakt iedereen kans op het felbegeerde lidmaatschap. Of je nu één winkel hebt of meerdere, of je nu in de Randstad zit of in Noord-Groningen.

Elke periode maak je opnieuw kans om lid te worden. De clubleden variëren dus en er zijn steeds nieuwe mogelijkheden!

Hoe kun je lid worden?

Door onderscheidende resultaten te behalen!

De Platinum Club is een stimulans om het maximale uit je eigen onderneming te halen en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage te leveren aan het collectief. Samen staan we sterk!

Het lidmaatschap van de Platinum Club komt je niet aanwaaien; er gaat een flinke inspanning aan vooraf. Maar wie lid is, kan veel verwachten.

LOGIN + SPELREGELS

Login

Log hier in om naar jouw persoonlijke pagina te gaan. Hier zie je jouw score en hoe je ervoor staat ten opzichte van de andere deelnemers. Ook vind je hier de uitgebreide spelregels.

Spelregels

Belangrijkste voorwaarde om lid te worden van de Platinum Club: zorg dat je beter bent dan de rest!

Je kunt punten scoren op vijf onderdelen:

 1. Aantal aangesloten abonnementen
 2. Percentage breedband abonnementen t.o.v. mobiel
 3. Percentage retentie
 4. Percentage hardware ingekocht bij Telecombinatie
 5. Extra

Haal jij 85 punten? Dan zit je in de club! De puntentelling van de Platinum Club is altijd transparant en voor iedereen gelijk. Iedere periode stellen we nieuwe doelen en bepalen we opnieuw de puntentelling. Onze ambitie is natuurlijk om te groeien, dus de doelstelling zal steeds ambitieuzer worden!

AGENDA

Platinum Club Agenda

Voorlopig staan de onderstaande Platinum Club events en bijeenkomsten op het programma:

Dinsdag 23 juni 2015 Het Platinum Club EVENT
Begin 2016 De Platinum Club SUPERTRIP

Na ieder event vind je hier het verslag en een impressie.

CONTACT

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je dealermanager staat je graag te woord!

Voor praktische dingen kun je mailen naar communicatie@telecombinatie.nl